Vrijwilligers gezocht

De Bruisende Buren 2019 heeft als thema ‘Requiem voor de IJsselcentrale’.

De IJsselcentrale verdient een waardig afscheid. Het gebouw zit vol geschiedenis, verhalen en herinneringen. En hoewel de torens naar de grond zijn gehaald, praten wijkbewoners van Zwolle-Zuid nog steeds over ‘onze’ IJsselcentrale alsof een groot man ons verlaten heeft. Daarom zal er een requiem komen, waarbij we in een lange stoet richting de IJsselcentrale trekken en onze herinneringen en verhalen ophalen, zodat ze nooit verloren gaan. Wanneer je dan later nog eens kijkt naar die lege plek dan zie je in je verbeelding misschien wel een van die verhalen daar opdoemen. Want juist als er niks is, kan alles er weer ontstaan.

De voorstellingen zijn op 29 en 30 juni. De Fanfare Kunst na Arbeid, Muziekvereniging De Zwolse Harmonie, Vrouwenkoor Gioia, More is Less band en vele individuele spelers doen mee.

Voor deze voorstelling zoeken wij mensen die mee willen helpen in de organisatie.

Mensen die willen meehelpen bij de promotie van het voorstellingen (kaartjes zijn gratis maar mensen moet reserveren), willen assisteren bij de repetities op locatie en de generale (spelers ontvangen, koffie en thee serveren, ..) en tijdens de voorstellingsdagen publiek willen ontvangen, publiek begeleiden, back stage assisteren, koffie en thee schenken, en nog heel veel meer.

Heb jij zin om mee te helpen achter de schermen? Geeft je dan op via het formulier hieronder.

Na je inschrijving ontvang je snel bericht van ons. We bevestigen je inschrijving en houden je op de hoogte van de voortgang. Op basis van je voorkeuren overleggen we met je over de taken die je in het traject naar de voorstellingen toe kunt vervullen en welke taken je tijdens de voorstellingsdagen kunt doen.