038-7501253
info@kasko.nl
Delen op facebook
Aanmelden nieuwsbrief
Planning en informatie voor deelnemers

Planning en informatie voor deelnemers

De Kringlopera is een ontdekkingsreis door de kringloopwinkel van Zwolle-Zuid en haar verhalen. Op deze pagina vind je alle actuele informatie voor deelnemers.

Foto's
Bekijk hier de foto's van zondag 13 juni. Het online plaatsen van de foto's is toegestaan onder vermelding van fotograaf Erik Franssen.

Planning

Informatiebijeenkomst (online): woensdag 21 oktober 2020
Deze bijeenkomst is geweest, lees hier het verslag.

Carrouselbijeenkomst (online): vrijdag 6 november 2020
Deze bijeenkomst is geweest.

Workshops (schrijven, muziek en kostuums): november en december 2020
De workshops zijn geweest. In november en december 2020 boden we verschillende workshops aan voor de bewoners van Zwolle-Zuid. In de workshops schrijven, muziekcompositie of kostuumontwerp ontdekten deelnemers je wat er allemaal komt kijken bij het maken van een theatervoorstelling. Onder leiding van theatermakers Wessel de Vries (schrijver), Anne-Maartje Lemereis (componist) en Eleftheria Lavdaki (kostuumontwerper) gingen ze aan de slag met de beginselen van De Kringlopera.

Kick-off voor deelnemers (online): maandag 11 januari 2021
Deze bijeenkomst is geweest. Tijdens de online kick-off van De Kringlopera geven we alvast een klein ‘kijkje in de keuken’ van de voorstelling. We vertellen je op welke manieren je kunt meedoen (spelen, zingen, muziek maken, kostuums maken, decors maken of als vrijwilliger) en hoe we de voorstelling in coronatijd willen vormgeven.

Overige belangrijke data:

  • Tussen 10 mei en 8 juni: ca. 4 repetities per speelgroep
  • Generale repetitie: 9 juni 2021 vanaf 19:30 uur
  • Voorstellingen: vrijdagavond 11 juni, zaterdagavond 12 juni en zondagmiddag 13 juni 2021